Cereus Himalájská jedlá černá sůl Kala Namak 500 g
Nerafinovaná sůl s charakteristickou výraznou chutí a vůní po vajíčkách.
Je vhodná na vaření běžných jídel, často je využívána pro přípravu indických a dalších kořeněných pokrmů. Její pikantní chuť ocení nejen vegani při přípravě „vajíčkové“ pomazánky s tofu a kořením kurkuma. V kombinaci s orientálním kořením ji lze použít při přípravě ovocných či zeleninových čatní nebo zeleninových směsí sabdží. Je výborná na dochucení omáček či zeleninových polévek. Černou sůl Kala Namak lze kombinovat s jinou čistou či kořeněnou solí Cereus.
Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.
Obsahuje řadu minerálních látek a stopových prvků.
Složení: černá sůl v ryze panenské podobě, velikost krystalu 1mm
Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje
Min. trvanlivost: při skladování v suchu neomezena
Hmotnost: 500g
V našem sortimentu nabízíme pouze produkty, které sami, dříve než je nabídneme Vám, testujeme a proto u nás naleznete produkty zdravotně prospěšné a v té nejvyšší možné kvalitě. Naše vlastní produkty vyrábíme z přírodních, šetrně zpracovaných surovin v naprosté většině v bio kvalitě.
Dbáme také na to, aby veškeré naše produkty z himálajské soli Cereus byly vyráběny na základě principů fair trade.
Himálajská sůl Cereus je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu. Naše bio bylinné a kořeněné směsi s himálajskou solí Cereus jsou certifikovány společností ABCert. Himálajská sůl Cereus neobsahuje žádné umělé nebo chemické příměsi
Mohlo by vás také zajímat